Cukrovinky k namáčení

Nejvhodnější cukrovinky pro namáčení v čokoládové fontáně nebo v čokoládovém fondue jsou takové cukrovinky, které se snadno nabodnou na fondue vidličku, nedrobí se, mají velikost přibližně jednoho sousta, nejsou sami o sobě příliš přeslazené a neobsahují čokoládu.

Tyto podmínky splňují níže uvedené cukrovinky, které máme v nabídce. Jedná se hlavně o cukrovinky holandské firmy Lonka, dále různé druhy marshmallow (nabízíme marshmallow od Nestlé), a velmi dobrou cukrovinkou pro namáčení v čokoládě je také lokum - měkká varianta tureckého medu s různými příchutěmi.

Různé druhy kostek od firmy Lonka jsou cukrovinkou typu "fudge". Fudge je tradiční americká cukrovinka, která se vyrábí v mnoha různých variantách a příchutích. Fudge má obvykle karamelový základ s různými přísadami. Fudge je něco mezi fondánem, máslovým karamelem, tureckým medem a marokánkem. Slovem "fudge" se původně v Anglii označovali měkké cukrovinky a recepty na ně se dají vysledovat už od 17. století.

Existuje 7 produktů.

Zobrazení 1-7 z 7 položek

Aktivní filtry